m2 competition - no audio from any source

Discussion in '1M and M2' started by lucozade, Jan 23, 2019.

  1. 23 Jan 2019 at 4:02 PM #1
    lucozade

    lucozade Wearing official robes

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    304
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Your Motor:
    2014 M4
    I left the dealer "loaner" car outside in the cold last night.

    Got in it this morning, audio was working ok. Now just got back in it and the speakers made a really loud cracking noise and now nothing out of any speakers from any audio source.

    No level of volume is producing any sound from FM, DAB, Iphone hardwired or wireless.

    Looks like a module has given up due to the cold weather. Oh dear. It was only -4.5.
     
  2. 23 Jan 2019 at 4:21 PM #2
    Philb65

    Philb65 Wearing official robes

    Joined:
    Sep 13, 2017
    Messages:
    300
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Your Motor:
    LBB M2
    Is the loan car an M2? If it is welcome to the **** amps which seem to not like any degree of moisture. Typical symptom of the amp giving up the ghost.

    Just noticed it’s an M2C doh!
     
  3. 3 Feb 2019 at 6:12 PM #3
    GarryF

    GarryF On the path

    Joined:
    Feb 8, 2012
    Messages:
    128
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Your Motor:
    2015 F82 M4
    Mine did same Thursday night at minus 7

    Now need ear plugs to get in the thing 90 min drive to the dealer
     
  4. 3 Feb 2019 at 10:11 PM #4
    liquidity

    liquidity On the path

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    55
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Hampshire
    Your Motor:
    2007 E61 M5, 2017 M2 6 speed
  5. 5 Feb 2019 at 2:31 PM #5
    lucozade

    lucozade Wearing official robes

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    304
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Your Motor:
    2014 M4
    Yes the loan car is an M2 comp. I'm now waiting on my 3rd M2 Comp being delivered in March.

    Confirmed by dealer. The AMP had popped. New AMP installed.
     
  6. 5 Feb 2019 at 3:03 PM #6
    mikeyscott

    mikeyscott Wearing official underwear

    Joined:
    Apr 16, 2017
    Messages:
    173
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Your Motor:
    M2
    Colour Combo:
    Mineral Grey
    3rd?? Quality issues?
     
  7. 5 Feb 2019 at 3:24 PM #7
    lucozade

    lucozade Wearing official robes

    Joined:
    Jan 7, 2013
    Messages:
    304
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Your Motor:
    2014 M4
    First one arrived just before Christmas with wrong gearbox. Dealer forgot to select DCT.

    Second one we discovered the sunroof takes away too much headroom.

    3rd one ordered with no sunroof or electric seats for March delivery.

    Not been my best experience but hey, nobody died eh.
     
  8. 5 Feb 2019 at 4:36 PM #8
    mikeyscott

    mikeyscott Wearing official underwear

    Joined:
    Apr 16, 2017
    Messages:
    173
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Your Motor:
    M2
    Colour Combo:
    Mineral Grey
    Bloody hell, very true re nobody dying.

    Which incompetent dealer was it this time?
     
  9. 10 Feb 2019 at 1:28 AM #9
    SimonBam

    SimonBam A mere Chipper

    Joined:
    Feb 8, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Your Motor:
    2019 M2 Comp
    My comp’s just done the same at 480 miles.
     

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice